Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Köszöntő

2014. szeptember 08. 17:46 Megtekintés: 2836

A kiskunhalasi Gólyafészek Óvoda immár 22. tanévét indítja el. Az elmúlt 22 év alatt egyrészt megalapozta létjogosultságát az egyházi nevelés-oktatás a városban, másrészt kiforrott az egyházi óvodai nevelés módszertani háttere.
Az óvodás korú gyermek nevelésének-oktatásának az alapja a derűs, nyugodt légkörben történő, minél több szabad játékra lehetőséget nyújtó körülmények megteremtése. Ez nemcsak az értelmi és érzelmi fejlődésre ad lehetőséget, hanem a spirituális képességfejlesztésnek is optimális hátteret biztosít. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a biztonságot ne csak külső körülményekben lássák, hanem a stabil, kiegyensúlyozott személyiségben is, mely természetesnek tartja az Istenhez fordulást, az imádságot, az érett lelki életet.
Mindez nagyon szerteágazóan és komplex módon valósul meg munkánkban. Az egész életet magába foglaló módon nyitjuk rá gyermekeink szemét és értelmét az őket körülvevő világra, annak számtalan csodájára.
Hisszük és valljuk, hogy az 3-6 éves korig tartó életszakaszban kapott szeretet kihat az egész életre, és garanciája lehet a későbbi sikeres, boldog életnek.Legfrissebb híreink

2021-03-17 20:06

Néhány tudnivaló óvodánkról

Óvodánk 6 csoporttal működik. Lelkiismeretes, felkészült dolgozók foglalkoznak a gyermekekkel. Az óvodapedagógusok váltott műszakban dolgoznak, heti váltásban délelőtt illetve délután.

Bővebben
További hírek

Következő események