Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Köszöntő

2014. szeptember 08. 17:46 Megtekintés: 1177

A kiskunhalasi Gólyafészek Óvoda immár 22. tanévét indítja el. Az elmúlt 22 év alatt egyrészt megalapozta létjogosultságát az egyházi nevelés-oktatás a városban, másrészt kiforrott az egyházi óvodai nevelés módszertani háttere.
Az óvodás korú gyermek nevelésének-oktatásának az alapja a derűs, nyugodt légkörben történő, minél több szabad játékra lehetőséget nyújtó körülmények megteremtése. Ez nemcsak az értelmi és érzelmi fejlődésre ad lehetőséget, hanem a spirituális képességfejlesztésnek is optimális hátteret biztosít. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a biztonságot ne csak külső körülményekben lássák, hanem a stabil, kiegyensúlyozott személyiségben is, mely természetesnek tartja az Istenhez fordulást, az imádságot, az érett lelki életet.
Mindez nagyon szerteágazóan és komplex módon valósul meg munkánkban. Az egész életet magába foglaló módon nyitjuk rá gyermekeink szemét és értelmét az őket körülvevő világra, annak számtalan csodájára.
Hisszük és valljuk, hogy az 3-6 éves korig tartó életszakaszban kapott szeretet kihat az egész életre, és garanciája lehet a későbbi sikeres, boldog életnek.Legfrissebb híreink

SzoPMCESTE_július+0200Rjúl.PMCEST_0C6

Egy délután a családdal

Június 30-án pénteken délután családi napot tartottunk a Sóstón. Napsütés, jó társaság és színes programok várták óvodánk gyermekeit és családjaikat.

Bővebben
További hírek

Következő események

Weboldalainkon cookie-k használatával biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani látogatóinknak. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul, hogy a rendszer cookie-kat helyezzen el az eszközén. Rendben
Olvasta már?
Egy délután a családdal

Június 30-án pénteken délután családi napot tartottunk a Sóstón. Napsütés, jó társaság és színes programok várták óvodánk gyermekeit és családjaikat.


Kövess minket a Facebookon is!