Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Napocskáktól ragyogtak az arcok a Nőszövetségnél

2017. június 01. 12:19 Írta: Vasné Horváth Olga Megtekintés: 933

Június 1-jén látogatást tettünk a Nőszövetségnél. A Napocska nagycsoport gyermekei műsort adtak: A kíváncsi királylány című mese feldolgozását mutatták be.

A mindenre kíváncsi, állandóan kérdező és a végén az iskolában megokosodó királylány története nagy sikert aratott, csakúgy, mint a rákövetkező vers- és dalcsokor, amelyben áldást kívántak gyermekeink a Nőszövetségi tagok életére.

Mindig nagy szeretettel várják és fogadják a hölgyek az óvodások műsorát, és mindig nagy örömöt tudunk adni nekik. Köszönöm a felkészítő óvónőknek, Bazsa Enikőnek és Köhler Áginak, segítőjüknek, Hössné Mester Anikó dajkának az alapos és lelkiismeretes munkát; a Nőszövetségnek pedig köszönjük a szeretetteljes fogadtatást.

Hálás a szívünk, mert hidat képeznek ők a gyülekezet és az óvoda között. Példaként állnak előttünk, a hitben járás példájaként. Köszönjük nekik, és reméljük, hogy sokszor tudjuk még őket meglátogatni, és szolgálni nekik Isten dicsőségére, és a hölgyek örömére.




Következő események