Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Fociztak a gólyák

2017. június 23. 10:28 Írta: Horváthné Lovászi Márta Megtekintés: 115

A mai nap különleges nap volt óvodánkban. Meglátogatott bennünket egy NB III-as csapatban játszó fiatalember Kocsis Gábor.

Megjelenése focimezben, igazi futball labdával sok kisgyermeket vonzott a műfüves focipályánkhoz. A bemutatkozás után közös edzés, bemelegítés következett, majd vidám focibajnokság vette kezdetét. Ovisaink jól megizzasztották Gábort, aki megígérte, hogy újból ellátogat majd hozzánk. A lányok is kivették részüket, hiszen ők a szurkolócsapatot erősítették.A nyári szünetet igyekszünk sok-sok érdekességgel, változatossá, élménytelivé tenni a gyerekek számára.
Következő események

Weboldalainkon cookie-k használatával biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani látogatóinknak. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul, hogy a rendszer cookie-kat helyezzen el az eszközén. Rendben
Olvasta már?
Állatok a Gólyafészekben

Október 4. az állatok világnapja, ezen a napon mi is kicsit kiemeltebb figyelmet fordítottunk Isten csodás terményei, az állatok felé.


Kövess minket a Facebookon is!