Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Kneipp taposó az oviban

2017. június 27. 13:33 Írta: Horváthné Lovászi Márta Megtekintés: 139

Örömmel vették birtokba ovisaink legújabb udvari játékunkat. Régi vágyunk vált valóra mikor önerőből és szülői támogatással megalkottuk mezítlábas taposónkat.

A Kneipp taposó lényege, hogy különböző struktúrájú felületeken sétálnak a gyerekek,ezáltal ismerkednek a különböző természetes anyagokkal, változatos talpmasszázsban részesülnek,amely felfrissíti a szervezet müködését, tehát egészségmegörző szerepe is jelentős. A sokféle természetes anyag az érzékelés adta felfedezés élményén túl a lúdtalp kialakulásának lehetőségét is csökkentheti.

Reméljük még sok örömet és élményt fog okozni a gyerekeknek a mezítlábas taposónk.
Következő események

Weboldalainkon cookie-k használatával biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani látogatóinknak. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul, hogy a rendszer cookie-kat helyezzen el az eszközén. Rendben
Olvasta már?
Állatok a Gólyafészekben

Október 4. az állatok világnapja, ezen a napon mi is kicsit kiemeltebb figyelmet fordítottunk Isten csodás terményei, az állatok felé.


Kövess minket a Facebookon is!