Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy délután a családdal

2017. július 01. 16:53 Írta: Vasné Horváth Olga Megtekintés: 1443

Június 30-án pénteken délután családi napot tartottunk a Sóstón. Napsütés, jó társaság és színes programok várták óvodánk gyermekeit és családjaikat.

Sokan eljöttek, csaknem 200-an vettek részt a programon. Nagy sikert aratott a Készenléti Rendőrség kollégáinak programja, kezdve a gépkocsi- fegyver- és kutyás bemutatótól az elektromos kisautókig. Lehetett lovagolni, volt kisállat-símogató, kézműveskedés és arcfestés. A sportvetélkedőn szülők és gyermekek mérhették össze erejüket, gyorsaságukat, majd egy tűzoltóautót is meg lehetett nézni „kézközelből”.  Nagyon kellemes spontán beszélgetőkörök alakultak, az apukák és anyukák tudtak egymással is találkozni, beszélgetni. Hálásak vagyunk ezért az együtt töltött délutánért, és bár közbejött egy újra és újra visszatérő eső, ami véget vetett a nagy többség időtöltésének, örömmel, és jó hangulatú együttléttel zárhattuk le az évet.

Köszönetet mondunk a Készenléti Rendőrségnek, a Sóstó Beach működtetőinek, a Katasztrófavédelemnek, Szloboda Mihálynak és Kószó Róbertnek a délután támogatásáért, az óvoda pedagógusainak és mindenkinek, aki segítette, vagy részvételével megtisztelte rendezvényünket.

Minden kedves gyermekünknek és családjuknak vidám, pihentető, élményekben gazdag nyarat kívánunk!
Következő események