Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Csillagocskák karácsonykor

2017. december 21. 23:45 Írta: Dóka Zsuzsa Megtekintés: 306

2017 karácsonyán betlehemes játékkal ünnepelte a Gólyafészek Óvoda a Világ Világosságának születését.

„Nyílj meg szívem, fogadd be Őt…” – karácsony ünnepe a Gólyafészekben

Óvodánk a karácsony előtti utolsó hét szerdáján, december 20-án tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét. Idén a Csillag csoport kapta a felelősségteljes feladatot, hogy erre az alkalomra műsorral készüljön.
A hosszú hónapok munkája, a sok és szorgalmas gyakorlás meghozta az eredményét. A Csillagocskák bátran, magabiztosan és nagy átéléssel, lelkesültséggel játszották szerepüket, énekeltek, verseltek és táncoltak.

Szűz Mária, Szent József, az evangéliumot hozó angyalok, az Istengyermek előtt hódolatukat kifejező pásztorok és keleti bölcsek is megjelentek a hagyományőrző betlehemes játékok forgatókönyvét idéző műsorban.

Míg a gyermekek a tornateremben a betlehemes műsort nézték, a karácsonyi angyalok bereppentek a csoportszobákba, és elhelyezték a karácsonyfák alatt az ajándékokat. Így a műsor után a csoportokban folytatódhatott tovább az ünneplés, majd a csomagok kibontása után az új játékokkal való önfeledt játéké lett a főszerep.

A nap délutánján 17 órától a város főterén, az adventi udvar programsorozatának keretében is előadta a csoport a műsort, nagy tetszést aratva ez alkalommal is. (Cikk és fotógaléria itt: http://www.halasmedia.hu/rovatok/kultura/hangulatos-musor-az-adventi-teren-galeria)
Következő események