Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Családi Nap a Sóstón!

2018. június 08. 19:00 Írta: Horváthné Lovászi Márta Megtekintés: 506

Szikrázó napsütés, fantasztikus programok, vidám gyereksereg, boldog szülők. Ez fogadta a Gólyafészek Óvoda gyerek és szülőközösségét pénteken délután a Sóstón, ahol családi gyereknapot rendezett az óvoda.

Rendőrségi bemutató, elektromos kisautók, lovaglás, arcfestés, hajfonás, kézműveskedés, egészséges életmód tanácsadás, sportversenyek, buborékfújás, és ugrálóvár várta a kicsiket és nagyokat. Itt mindenki megtalálta a kedvére való szórakozást.

A délután egyik fénypontja a cukorkereső volt. Gyerekek, szülők, pedagógusok önfeledten nevettek, szórakoztak együtt. Vidám festett arcú gyerekek szaladtak egyik helyszínről a másikra, hogy mindegyik lehetőséget kipróbálhassák. A nagy meleg sem rettentett vissza senkit a sportversenyektől, ahol viccesebbnél, viccesebb feladatokat kellett teljesíteni a versenyzőknek.

Köszönettel tartozunk a Sóstó üzemeltetőjének a helyszínért. Köszönet a szülői közösségnek a szervezésben való részvételért, köszönet a szülőknek a felajánlásokért, aktív részvételért. Köszönet az óvoda dolgozóinak a lebonyolításért. Köszönet a Rendőrségnek a programokért. Na és persze köszönet a gyerekeknek az önfeledt jókedvért, akik bebizonyították, hogy "délutáni alvás " nélkül is jól tudják érezni magukat. Végül köszönet mindenkinek aki hozzájárult, hogy egy csodálatos és felejthetetlen élménnyel gazdagabbak a Gólyafészek Óvoda óvodásai..

Az óvoda vezetősége
Következő események