Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Varázslatos gyermek alkotások az Imaházban

2019. február 22. 15:00 Írta: Márkiné Gál Erika, Markovicsné Kosár Gabriella Megtekintés: 397

2019. február 22-én délelőtt megrendezésre került a Református Imaházban a KRK Gólyafészek Óvoda 5. Rajztalálkozója. A térség egyházi óvodái számára meghirdetett idei téma „Az elrabolt királykis­asszony” című népmese képi megjelenítése volt. Évről-évre egyre színesebb, változatosabb, kidolgozottabb alkotások születnek, amelyet az Imaház falain a következő hetekben megcsodálhatnak az oda érkezők.

A délelőtt színvonalát a Szilády Áron Református Gimnázium két tanulója emelte. Harnóczi Virág a kiírásban szereplő népmesét adta elő, míg Bata Viola csengő hangján szólalt meg az „Egyszer egy királyfi” című ének, amelyet Vladár Károly hangszerrel kísért.
A beérkezett alkotásokat a szülők képviseletében Cornea Vera, a kiállítás díszletét adó csodálatos kompozíciókat készítő Hambalkó Magdolna, valamint állandó segítő szakértőnk Hornákné Sztanyik Magdolna értékelte.
Köszönjük a zsűri tagjainak minősítő, áldozatos munkáját, a gyerekeknek a kreatív alkotásokat, a felkészítő pedagógusoknak az óvodások támogatását, segítését!

Amint a mellékelt képek is igazolják a megjelentek egy vidám, önfeledt délelőttöt tudhatnak maguk mögött. Reméljük az következő tanév is tartogat nekünk hasonló, élményekben gazdag pillanatokat!

https://www.facebook.com/pg/golyafeszekovoda/photos/?tab=album&album_id=2252958668288365Következő események