Mesenap az oviban

Immáron sokadik alkalommal került megrendezésre „mese napunk”, ahol is az óvodánk apraja és nagyja bemutathatta ügyességét, elvihették a jelenlévőket mese-országba és az Óperenciás tengeren túlra. Sok érdekes és tréfás mesét hallhattunk a gyerekektől. A kis mesemondókat Nyúl Gréta halacska csoportos óvodás bátorította csilingelő hangjával és szép énekével.

A zsűriben köszönthettük: Miskei Beátát a Kiskunhalasi Városi Bölcsőde vezetőjét, Harnóczi Hajnalkát, aki a KRK Gimnázium magyar nyelv és irodalom valamint történelem szakos tanára és Vasné Horváth Olgát, Olga nénit, aki intézményünk vezetője és szakmai munkánk segítője.

Az izgalmas mesemondást követően a gyermekek részére táncházas foglalkozást tartott Dóka Zsuzsi óvó néni. A gyerekek örömmel mozgatták meg kezüket, lábukat és a végén a terített asztal mellett várták a zsűri eredmény hirdetését.

A mese napon középső és nagycsoportos gyermekek vettek részt, közülük néhányan képviselik Soltvadkerten óvodánkat. A tovább jutó gyerekek:

 

Igás Luca

Csomor-Bohner Júlia

Rajmond Dávid

Dér Csongor

Darányi Réka

Szabó Lili

https://www.facebook.com/pg/golyafeszekovoda/photos/?tab=album&album_id=2273121232938775Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!
Figyelem! Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Az elérési út nem open_basedir elérési utakon van