Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Óvodai ügyelet

2020. április 29. 09:32 Írta: Monda Kitti Megtekintés: 1107

Óvodánk a 152/2020 (IV. 27.) Kormányrendelet alapján óvodai ügyeletet biztosít az ide járó gyermekek számára. Mivel a veszélyhelyzet jelenleg is fennáll, a rendelkezésnek megfelelően 2020.05.04-től csoportonként 5 fő gyermeket tudunk fogadni, azaz max. 30 fő felügyeletét tudjuk biztosítani.

 Amennyiben a gyermek felügyeletre igényt tartanak, kérjük az alábbi linken található online kérelmet 2020.04.30-ig töltsék ki.

További fontos tudnivalók:

 

  • Azon gyerekek szüleinek, akik számára tudunk biztosítani óvodai felügyeletet, írásban nyilatkoznia kell, hogy gyermeke semmilyen fertőző betegségben nem szenved. Kérjük, hogy ezt a nyilatkozatot, az első óvodai napon adja le az óvodában.
  • Amennyiben a gyermek az óvodában betegség jeleit mutatja, az óvoda értesíti a szülőt, akinek haladéktalanul, a lehető legrövidebb időn belül el kell vinnie a gyermeket az óvodából.
  • A gyerekeket érkezéskor, távozáskor az óvoda dolgozói a főbejáratnál átveszik illetve átadják, a szülők és a hozzátartozók az óvoda épületébe nem léphetnek be. 

Amennyiben kérdésük van kérem hívják a 77/422-300 telefonszámot vagy írjanak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.  Következő események