Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Családi kör

2016. március 03. 21:49 Írta: Polyák Kamilla Megtekintés: 1385

Az első „Családi Kör” találkozóra 2016. február 29-én került sor a Gólyafészek Óvodában. A családias létszámú és hangulatú beszélgetést Vasné Horváth Olga óvodavezető és Polyák Kamilla óvodapszichológus kezdeményezte.

A beszélgetés az óvónői és szülői nevelési stílusoktól indult ki, majd az összegyűltek érdeklődése és kérdései mentén a gyerekekre gyakorolt hatásokig terjedt. A közös gondolkodás során szó esett az otthoni családi körben zajló közös szülő-gyermek tevékenységekről, amelyek közül egyre nagyobb teret hódít a digitális világ felé nyitás. Érvek és ellenérvek hangoztak el a számítógépek, laptopok, tabletek és okos telefonok kikapcsolódást, foglalkoztatást elősegítő eszközökként való használata mellett a családi életben.

A következő „Családi Kör” beszélgetés időpontja: 2016. március 21. hétfő 17 óra

Helyszín: Gólyafészek Óvoda

A következő „Családi Kör” témája: Milyen az „elég jó szülő”? A család mint támogató rendszer a gyermek életébenKövetkező események