Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Mese délelőtt az óvodában

2016. március 09. 00:18 Írta: Bazsa Enikő Megtekintés: 1498

Hagyományainkhoz híven idén márciusban is megrendezésre került óvodánkban a mese délelőtt. Már hetekkel korábban lázas készülődés folyt a középső és a nagycsoportokban.

Március 4-én délelőtt pedig számos hallgatóság előtt elmesélték az ügyes kis mesemondók, hogy többek között miért olyan csökönyös a csacsi, hogy miért nem megy többet róka koma a daruhoz vendégségbe, milyen óriási üstben készült a szilvás gombóc és hogy melyik is a legérdekesebb szó a világon…

Vendégeink között köszönthettük: Édesné Pál Edinát a Református Központi Iskola tanító nénijét, Döme Ottóné Klárikát az Erdélyi Csillagok Irodalmi Egyesület tagját és nem utolsó sorban óvodánk vezetőjét Vasné Horváth Olgát. Az Ő véleményük alapján is méltán lehetünk büszkék a gyermekeinkre, hiszen a legkisebbek is nagyon bátran és ügyesen mesélték el az izgalmasabbnál izgalmasabb meséket. A legügyesebbek március 11-én Soltvadkerten is megörvendeztethetik a közönséget.

Középső csoport: Bíró Boglárka,Tarnóczi Gergő, Városi Hédi, Aggód Alina

Nagycsoport: Lengyel Máté, Mészáros Dóra, Tarjányi Hargita
Következő események