Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Mesemondó Soltvadkerten

2016. március 16. 08:45 Írta: Márkiné Gál Erika Megtekintés: 769

Március 11-én rendezték meg a soltvadkerti Evangélikus Óvodában a Mesemondó versenyt. Erre az Indiánvilágot megidéző délelőttre mi is meghívást kaptunk.

Hagyományainkhoz híven résztvettünk ezen az eseményen. Óvodánkat 4 középső- és 3 nagycsoportos kisgyermek képviselte. Ők örömmel tapasztalhatták meg ismét, hogy mesélni és mesét hallgatni jó és izgalmas dolog.  Képzeletbeli utazásra hív bennünket minden egyes történet, ami csodákkal, hősökkel, izgalmakkal van  fűszerezve.

Mi felnőttek is ámulattal hallgattuk, hogy 4-5-6 éves gyermekek milyen örömmel, átéléssel képesek az általuk elsajátított meséket továbbadni. A sok vállalkozó szellemű tehetséges gyermeket tekintve külön helyszínen zajlottak az események. Hiszen 18 középső, és 24 nagycsoportos vállalkozott erre a nehéz feladatra: soltvadkerti, szanki, kiskőrösi és kiskunhalasi óvodájukat képviselve.

A zsüri tagjait nehéz feladat elé állították az ovisok. Az eredményt tekintve méltán lehetünk mi is büszkék gyermekeinkre:

  • Középső csoport 1. helyezett:   Tarnóczi Gergő - Szivárvány csoport
  • Középső csoport Különdíj:        Bíró Boglárka  - Szivecske csoport 
  • Nagy csoport 1. helyezett:          Tarjányi Hargita - Halacska csoport

Gratulálunk nekik és azt kívánjuk, hogy továbbra is ügyesek legyenek! Köszönjük a szülőknek és az óvónéniknek a segítséget, hogy velünk voltak ezen a délelőttön!Következő események