Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Beiratkozás

2018-ban óvodánkban, mint a többi városi oviban is, április 25-én szerdán, és 26-án csütörtökön lesz a beiratkozás a 2018/19-as nevelési évre. Mindkét napon 7 órától 17 óráig várjuk a jelentkezőket. Egy gyermek adatainak felvétele körülbelül 10-15 percet vesz igénybe.

A vonatkozó előírások értelmében mindazon szülők kötelesek beíratni gyermeküket óvodába, akiknek gyermeke 2012. szeptember 1. és 2015. augusztus 31. között született.

Az óvodába felvehető az a gyermek is, aki a felvételtől számított fél éven belül betölti a 3. életévét, abban az esetben, ha minden betöltött 3 éves, vagy attól idősebb gyermek helyet kap az óvodai nevelésben.

Az óvodai beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt, továbbá a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványát. A beiratkozáshoz hozza magával a beíratandó gyermek TAJ kártyáját is.

Mivel óvodánk egyház intézményként működik, a beíratkozáskor kérjük a gyermek keresztlevelét, keresztelői emléklapját, vagy ezek hiányában lelkészi ajánlást a gyülekezet vezetőjétől, melynek bemutatása a jelentkezés elbírálásánál előnyt jelent, de hiánya nem kizáró ok.

Az óvodai nevelésre kötelezett gyermek szülője, amennyiben gyermeke az óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, köteles arról a beiratkozás idejének utolsó határnapját követő tizenöt napon belül írásban értesíteni a gyermek lakóhelye, annak hiányában tartózkodási helye szerint illetékes jegyzőt.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket.Legfrissebb híreink

2018-11-26 10:18

Édes-mézes reggeli

2014-ben indították útnak Magyarországon a Mézes Reggeli mozgalmat, amelyhez Óvodánk is csatlakozott.

Bővebben
További hírek

Következő események