Adatkezelés

Jogi nyilatkozat

Az Ön által megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a golyafeszekovoda.hu számára.

A Kiskunhalasi Református Kollégium Gólyafészek Óvoda bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló érvényes jogszabályok (az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja hozzánk, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsuk és kezeljük.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Egyes szolgáltatások (pl. csoportok információi, adatai, hírlevél-feliratkozás) igénybevételéhez azonban, bizonyos személyes adatokra (pl. név, gyermek csoportja, stb. ) szükség van.

Adatok felhasználása, továbbítása

Az általunk kezelt személyes adatokat harmadik személy számára - a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével ill. az érintett hozzájárulása nélkül - semmilyen körülmények között nem továbbítjuk.

A Kiskunhalasi Református Kollégium Gólyafészek Óvoda az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

tájékoztatás nyújtása új eseményekről, programlehetőségekről, fontos dátumokról

Amennyiben Ön vissza kívánja vonni a személyes adatainak felhasználásához való hozzájárulását, akkor azt írásban (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen keresztül) bármikor megteheti.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Szerzői jogvédelem

A golyafeszekovoda.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) található tartalom a Kiskunhalasi Református Kollégium Gólyafészek Óvoda szellemi tulajdona, és teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt áll.

A Kiskunhalasi Református Kollégium Gólyafészek Óvoda előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) bármilyen módon történő felhasználása.

A felhasználó, amennyiben a saját maga által üzemeltetett weblapján a honlapra (illetve bármelyik elemére) mutató hyperhivatkozást (Link) kíván elhelyezni, azt előzetesen jelezze a honlap üzemeltetőjének, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A Kiskunhalasi Református Kollégium Gólyafészek Óvoda elhatárolja magát azoktól az esetektől, amikor a rá mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmat hordozó, illetve bárkit sértő tartalmakat hordozó internetes oldalakon helyezik el. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Kiskunhalasi Református Kollégium Gólyafészek Óvoda jogosult a honlapra mutató link azonnali eltávolítását, továbbá a jogsértéssel felmerült esetleges kárának a megtérítését követelni.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!