Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Labdamanók

Mi a „Labdamanók”? A „Labdamanók” egy sokoldalú és összetett – elsősorban labdás játékokra épülő – mozgásfejlesztő program óvodások részére. Gyakorlati eszköztárunkban elsősorban a természetes alapmozgásokra épülő labdás és egyéb eszközökkel végzett gyakorlatok szerepelnek (pl. szivacslabda, babzsák), ezen kívül hullahopp karikák és bóják felhasználásával igyekszünk sokszínűvé tenni az órákat. A foglalkozások központi elemeként különféle játékok köré építjük a mozgásfejlesztő tartalmakat, biztosítva ezáltal a pozitív élményt és jó kedvet. Eszköztárunkat – lehetőségeinkhez mérten – szeretnénk folyamatosan bővíteni.

2016-12-21 15:37:00 Bővebben…

Angol oktatás

Óvodánkban angol nyelvi foglalkozásokon is részt vehet gyermeke. Ehhez nem kell más, mint jelentkezni az angol foglalkozásokra.

2014-09-23 08:41:56 Bővebben…

Legfrissebb híreink

SzePMCESTE_október+0200Rokt.PMCEST_0C6

Állatok a Gólyafészekben

Október 4. az állatok világnapja, ezen a napon mi is kicsit kiemeltebb figyelmet fordítottunk Isten csodás terményei, az állatok felé.

Bővebben
További hírek

Következő események

Weboldalainkon cookie-k használatával biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani látogatóinknak. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul, hogy a rendszer cookie-kat helyezzen el az eszközén. Rendben
Olvasta már?
Állatok a Gólyafészekben

Október 4. az állatok világnapja, ezen a napon mi is kicsit kiemeltebb figyelmet fordítottunk Isten csodás terményei, az állatok felé.


Kövess minket a Facebookon is!