Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Labdamanók

Mi a „Labdamanók”? A „Labdamanók” egy sokoldalú és összetett – elsősorban labdás játékokra épülő – mozgásfejlesztő program óvodások részére. Gyakorlati eszköztárunkban elsősorban a természetes alapmozgásokra épülő labdás és egyéb eszközökkel végzett gyakorlatok szerepelnek (pl. szivacslabda, babzsák), ezen kívül hullahopp karikák és bóják felhasználásával igyekszünk sokszínűvé tenni az órákat. A foglalkozások központi elemeként különféle játékok köré építjük a mozgásfejlesztő tartalmakat, biztosítva ezáltal a pozitív élményt és jó kedvet. Eszköztárunkat – lehetőségeinkhez mérten – szeretnénk folyamatosan bővíteni.

2016-12-21 15:37:00 Bővebben…

Angol oktatás

Óvodánkban angol nyelvi foglalkozásokon is részt vehet gyermeke. Ehhez nem kell más, mint jelentkezni az angol foglalkozásokra.

2014-09-23 08:41:56 Bővebben…

Legfrissebb híreink

2021-03-17 20:06

Néhány tudnivaló óvodánkról

Óvodánk 6 csoporttal működik. Lelkiismeretes, felkészült dolgozók foglalkoznak a gyermekekkel. Az óvodapedagógusok váltott műszakban dolgoznak, heti váltásban délelőtt illetve délután.

Bővebben
További hírek

Következő események