Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Beiratkozás

Tájékoztató a 2021/22-es nevelési évre történő beiratkozásról

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától (2021. szeptember 1-jétől) legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett. A rendelkezés célja, hogy gyermekeink érdekében a megfelelő életkorban kezdődhessen el közösségbe integrálásuk és felkészítésük a majdani iskolakezdésre.
 
Az országos veszélyhelyzet miatt megváltozott az óvodai beiratkozás rendje. 
 
A 19/2021 (III.10.) EMMi határozat alapján eljárva a következők szerint szervezzük meg a jelentkezést:
 
 • a jelentkezés történhet személyesen, erről a későbbiekben tájékoztatást adunk.
 • a jelentkezés történhet online formában is. A jelentkező szülőktől március 22 -április 19-ig kérjük a honlapunkról letölthető szándéknyilatkozatot kitöltve és ALÁÍRVA e-mailben küldjék vissza az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
  Választhatja az online kitölthető szándéknyilatkozatot is. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben, az online szándéknyilatkozat kitöltése után, ennek megerősítéseképpen el kell készítenie egy kézzel, olvashatóan írt nyilatkozatot is az alábbi szöveggel, amelyet mindkét szülő az aláírásával hitelesít. Ezt az aláírt dokumentumot lefényképezve vagy szkennelve küldje el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
  "Alulírott (apa neve) és (anya neve) kérjük gyermekünk (gyermek neve) felvételét a KRK Gólyafészek Óvodába. Kijelentjük, hogy pozitív döntés esetén elfogadjuk gyermekünk felvételét." 
  Kérjük, hogy a szándéknyilatkozatot tartalmazó emailhez csatolja a következő dokumentumokat (szkennelt vagy olvasható fotó formájában):
 
 • a gyermek születési anyakönyvi kivonata
 • személyi igazolványa
 • lakcímkártyája
 • TAJ kártyája
 • ha van: keresztlevél/keresztelési emléklap; gyermekvédelmi támogatásról szóló határozat; szakértői bizottság által kiadott szakvélemény
 • a szülő személyi igazolványa és lakcímkártyája
 
 • Amennyiben a felsorolt dokumentumok közül valamelyik hiányzik vagy nem áll rendelkezésre, azok pótlására a későbbiekben is lehetőséget biztosítunk.
 • A jelentkezést követő két héten belül 8 és 17 óra között a megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot Önökkel.
 • Május közepéig kiküldjük az értesítést a felvételi döntésről.
 • Amennyiben a beiratkozással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük hívja a (+36) 77/422-300 telefonszámot. 
 


Legfrissebb híreink

2021-03-17 20:06

Néhány tudnivaló óvodánkról

Óvodánk 6 csoporttal működik. Lelkiismeretes, felkészült dolgozók foglalkoznak a gyermekekkel. Az óvodapedagógusok váltott műszakban dolgoznak, heti váltásban délelőtt illetve délután.

Bővebben
További hírek

Következő események