Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Beiratkozás

2017-ben óvodánkban, mint a többi városi oviban is, április 20-án csütörtökön és 21-én pénteken lesz a beiratkozás a 2017/18-as nevelési évre. Mindkét napon 7.30-17.00 óráig várjuk a jelentkezőket. Egy gyermek adatainak felvétele körülbelül 10-15 percet vesz igénybe.

A vonatkozó előírások értelmében 2015. szeptember 1-jétől kötelező a 3. életévét betöltött gyermekek óvodai nevelésben való részvétele. Mindazon szülők kötelesek beíratni gyermeküket óvodába, akiknek gyermeke 2011. szeptember 1. és 2014. augusztus 31. között született.

Az óvodába felvehető az a gyermek is, aki a felvételtől számított fél éven belül betölti a 3. életévét, abban az esetben, ha minden betöltött 3 éves, vagy attól idősebb gyermek helyet kap az óvodai nevelésben.

Az óvodai beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolványt, továbbá a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványát. A beiratkozáshoz hozza magával a beíratandó gyermek TAJ kártyáját is.

Mivel óvodánk egyház intézményként működik, a beíratkozáskor kérjük a gyermek keresztlevelét, keresztelői emléklapját, vagy ezek hiányában lelkészi ajánlást a gyülekezet vezetőjétől, melynek bemutatása a jelentkezés elbírálásánál előnyt jelent, de hiánya nem kizáró ok.

Az óvodai nevelésre kötelezett gyermek szülője, amennyiben gyermeke az óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, köteles arról a beiratkozás idejének utolsó határnapját követő tizenöt napon belül írásban értesíteni a gyermek lakóhelye, annak hiányában tartózkodási helye szerint illetékes jegyzőt.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket.


 Legfrissebb híreink

SzePMCESTE_október+0200Rokt.PMCEST_0C6

Állatok a Gólyafészekben

Október 4. az állatok világnapja, ezen a napon mi is kicsit kiemeltebb figyelmet fordítottunk Isten csodás terményei, az állatok felé.

Bővebben
További hírek

Következő események

Weboldalainkon cookie-k használatával biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani látogatóinknak. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul, hogy a rendszer cookie-kat helyezzen el az eszközén. Rendben
Olvasta már?
Állatok a Gólyafészekben

Október 4. az állatok világnapja, ezen a napon mi is kicsit kiemeltebb figyelmet fordítottunk Isten csodás terményei, az állatok felé.


Kövess minket a Facebookon is!