Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Őszi szeretet csokor a Nőszövetségnek

2017. október 26. 09:00 Írta: Megtekintés: 450

1991 óta október 1. az idősek világnapja. Mára már hagyománya van óvodánkban, hogy minden év októberében köszöntjük gyülekezetünk Nőszövetségének tagjait.

A nagyszülőktől, idősebbektől kapott és tanult értékek, minta, jellem, emberségesség az, amire minden gyermeknek szüksége van és ők ezt olyan formában tudják átadni, amit nem lehet mással pótolni, vagy iskolapadban megtanulni.
Hálás és örömteli feladat, amikor kifejezhetjük tiszteletünket és szeretetünket gyülekezetünk idősebb és bölcsebb tagjai felé.

Ezúttal a Szivárvány csoport kedveskedhetett egy kis őszi dalos-verses csokorral a Nőszövetségnek.
A gyerekek izgatottan készültek az alkalomra, saját kezűleg színezett igés hűtőmágnest is készítettek, dicsőítettek, verseltek, daloltak, körjátékokat játszottak el.
Öröm volt látni, ahogyan a gyermekek dalait hallgatva a meghatottság könnycseppként csillan meg a vendégek arcán. A gyerekeknek pedig külön örömet szerzett, hogy őszintén örültek az általuk készített ajándéknak.
A műsor után a vendégeket egy kis szeretetvendégség várta, és körbe járhatták az óvoda épületét.

Köszönjük a Nőszövetségnek, hogy ilyen szeretettel fordulnak a gyermekek és az óvoda felé és várjuk őket máskor is szeretettel.
Következő események