Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Gólyák a jégen

2018. február 09. 11:56 Írta: Megtekintés: 2148

Az idei tanévtől a Gólyafészek Óvoda nagycsoportos gyermekei, a Szilády Áron Gimnázium udvarán létrehozott mű- jégkorcsolya pálya örömeit is élvezhetik.

Az intézmény fontosnak tartja, hogy már az óvodás korosztály számára is biztosítson, eme téli öröm kipróbálására lehetőséget, ezért januártól egészen pici korcsolyacipők és védősisakok várták a lelkes ovisokat, akik nem is haboztak felvenni őket.
A korcsolyázás során Haász Gyula végig a gyerekek mellett van a jégen, és segít számukra is elsajátítani a korcsolyázás technikáját.

Nagyszerű lehetőség ez a tevékenységben megvalósuló játékos tanulásra is. A gyerekek a felnőtteket megszégyenítő gyorsasággal sajátították el a jégen való mozgás technikáját. Mindeközben fejlődött mozgásuk, egyensúlyozó, téri – tájékozódó képességük, szem- kéz, szem- láb koordinációjuk, és nem utolsó sorban felejthetetlen közösségi élménnyel gazdagodtak.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget.
Következő események