Néhány tudnivaló óvodánkról

Óvodánk 6 csoporttal működik. Lelkiismeretes, felkészült dolgozók foglalkoznak a gyermekekkel. Az óvodapedagógusok váltott műszakban dolgoznak, heti váltásban délelőtt illetve délután.

Három tehetségműhely működik óvodánkban, nagycsoportosaink matematikai-környezeti, vizuális és ének-zenei tehetséggondozásban vehetnek részt.

Ebben az évben elindítottuk az állatasszisztált foglakozásokat is, melyen az óvodapedagóguson kívül egy vizsgázott felvezető és terápiás kutya páros segíti a gyermekek fejlesztését.

Óvodánk együttműködésben áll a Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménnyel (Református EGYMI). Az ő kollégáik látják el intézményünkben a logopédusi, fejlesztő- és gyógypedagógusi, mozgásfejlesztő és óvodapszichológusi feladatokat. A gyermekekhez ők jönnek át óvodánkba, és "házon belül" végzik a fejlesztéseket.

2021/22. nevelési évben a Napocska csoportban és az Szivárvány csoportban indul kiscsoport

A Napocska csoportban Bazsa Enikő és Seprák-Köhler Ágnes az óvodapedagógusok.
Az Szivárvány csoportban Somogyváriné Gáspár Gabriella és Mócza-Ádám Dorina  az óvodapedagógusok.


Az óvodai nevelés előtt családlátogatáson ismerkednek meg óvodapedagógusaink a gyermekkel és családjával. Így amikor óvodába jön, már ismerősként köszönthetik egymást.
A felvett kisgyermekek szülei számára még a nevelési év megkezdése előtt szülői értekezletet tartunk. Itt elmondjuk a legfontosabb tudnivalókat, megismertetjük pedagógiai programunkat, házirendünket, végigbeszéljük a beszoktatás, és az egész nevelési év menetét, és feltehetik kérdéseiket.
Fokozatos beszoktatási gyakorlatunk van, ami azt jelenti, hogy az egy csoportba járó kisgyermekek nem egyszerre kezdik meg az óvodát, hanem 5-8 fős csoportokban néhány nap különbséggel.

Kérdéseikkel keressenek bennünket, az (06) 77/422-300 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!